Report Abuse

csm_HU_Budapest_River_Estates_c_Richard_Reinalter_01_80660616fb

River Estates

A River Estates irodaház a Váci úti irodafolyosó középső szakaszán helyezkedik el, metróval, trolibusszal és busszal egyaránt könnyedén megközelíthető. Az épület közelében szállodák, éttermek és egészségügyi központok, valamint pénzintézetek és vásárlási lehetőségek – pl. a Lehel téri piac és a WestEnd City Center – helyezkednek el.

Zöld minősítésű, rugalmas irodaterek

A River Estates modern, BREEAM In-Use tanúsítvánnyal rendelkező épülete számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely a bérlők kényelmét szolgálja. A rugalmas válaszfalazási lehetőségeknek köszönhetően egy emeleten 700–2900 m²-es bérlemények alakíthatók ki. Az utóbbi méret egyterű elrendezés esetében 460, válaszfalas elrendezésnél pedig 276 munkaállomás kiépítésére alkalmas. Minden bérlemény részét képezi a saját teakonyha és mosdó. A nyitható ablakokkal rendelkező épület minden része természetes fényben bővelkedik.

Kényelmi funkciók a River Estates bérlői számára

Az épület összesen 20 245 m²-nyi iroda- és üzlethelyiséget, valamint a háromszintes mélygarázsban 356 őrzött parkolóhelyet kínál. A főbejáraton kívül még három bejárattal rendelkezik a River Estates, amelyek akár külön recepcióként is szolgálhatnak a több emeletet használó bérlőink számára. Az épületben recepció és 24 órás biztonsági szolgálat áll rendelkezésre. A kényelmes munkakörnyezetet két parkosított belső kert, épületen belüli étterem, DM biztosítja. A bérlők igényeit ezenkívül kerékpártárolók, zuhanyzók és öltözők szolgálják.

Bérleti feltételek

Bérleti díj:
14,5 - 15 EUR/nm/hó+ÁFA.
Üzemeltetési díj:
2700 Ft/nm/hó+ÁFA
Teremgarázs bérleti díj:
110 EUR/gk/hó+ÁFA.
Jelenleg bérelhető iroda:
400 - 1300 nm-ig
Jelenleg bérelhető üzlethelyiség:
500 nm-től
Üzlethelyiség bérleti díj:
11 EUR/nm/hó+ÁFA.

Elhelyezkedés

Cím
XIII. kerület, Váci út 35.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kapcsolat

Avatar Image

Hajdu András

Member since 4 év ago
View Profile

Keresés

Kapcsolat

Avatar Image

Hajdu András

Member since 4 év ago
View Profile
Verified by MonsterInsights